SÒL

La Coja Dansa

ESTRENA!

 • Data i Horari

  Del 4 al 10 de juliol, 17h-21h

 • Dur. Aprox

  Sessió contínua, passe mínim de 30 minuts

 • Gènere

  Dansa-Teatre

 • Preu

  Preu per passe de 30 minuts: 5€

 • Idioma

  Sense idioma

PLACES LIMITADES: 25 espectadors per sessió

Sinopsi:

En aquesta ocasió, La Coja Dansa se centra en la potència d’un element material de l’espai (el sòl) per a canviar la dinàmica dels cossos en escena, de les seues relacions, funcions i reaccions.

El sòl, en el seu estat llis, és neutral i subaltern. El sòl no ofereix problemes, o no hauria de fer-lo. El nostre cos sobre el sòl hauria de poder moure’s amb normalitat, els nostres cossos haurien de ser capaços de predir perfectament les seues trajectòries. El sòl hauria de garantir-nos l’equilibri. No obstant això, Què passaria si el sòl esvarara? Com funciona un cos si no té l’adherència que s’espera? És capaç el cos de regenerar-se en la seua relació amb un espai problemàtic? Per a què i per què hauria de fer-lo?

Si el sòl esvara, no és fiable, no és un element amb solidesa la qualitativa esperada Que poètiques i quines polítiques afloren de les noves qualitats del mitjà? Quines relacions dispara aquesta incertesa respecte al món contemporani en el qual vivim? Quins equilibris hauríem d’aprendre i quals oblidar en aquestes altres condicions de l’espai? Qui vol córrer el perill de desequilibrar-se?

Fitxa artística:

Paula Romero, Olga Clavel, Santiago de la Fuente, Iván Colom, Marta García, Tatiana Clavel, Diego Sánchez, Nelo Olmos, David Sanz Kirbis, Pepín Zuriaga, Marina Pastor, Martina Botella, Rosana S.Rufete, Aris Spentsas, Raúl León.