TEATRO CÍRCULO

La Sala

Ubicada en el carrer Prudenci Alcón i Mateu nº 3 del València, la sala consta d’un espai per a les activitats escèniques en planta baixa, de 7,70 d’ample per 14,65 de llarg.

Nostra Sala

Teatre Círculo

L’espai d’exhibició Teatro Círculo va obrir les seues portes en 1993 i és, en l’actualitat, un centre de creació, producció teatral i exhibició d’arts escèniques, vives i plàstiques contemporànies, a més d’un espai d’acolliment de residències artístiques i de tallers.

A dia de hui, el Teatro Círculo no es concep sense la comunitat de Benimaclet, barri on es troba des del 2014 la seua seu actual, nucli obert d’estudiants i col·lectius socials, d’acció, creant sinergies culturals per a un teatre que té vocació de ser plural i permeable.

Al llarg de la seua història el projecte ha habitat i mutat en diferents espais i barris. Va començar en el barri de Velluters, en el centre històric de la ciutat de València on va residir durant els primers dèsset anys, en els quals les produccions pròpies van constituir un pilar així com també la seua vinculació amb l’escola de formació Estudi Dramàtic. A partir de 2009 es trasllada al barri d’Aiora en el districte de Camins al Grau durant cinc temporades, obrint-se cada vegada més a la programació de companyies convidades externes.

Ubicada en el carrer Prudenci Alcón i Mateu nº 3 del València, la sala consta d’un espai per a les activitats escèniques en planta baixa, de 7,70 d’ample per 14,65 de llarg. L’escenari és de 7,70 d’ample per 8,60 de llarg amb el soste tècnic de barres fixes a partir dels 4,80 metres d’altura. Enfront de l’escenari, les graderies -mòbils- amb 65 butaques (ampliables a 75) i una tècnica.

En la mateixa sala d’espera abans d’entrar a gaudir de la funció, es troba l’espai d’exposicions de 6,66 de llarg per 3,99 d’ample. Es tracta d’una sala negra que sempre compta amb exposicions de fotografia, pintura o escultura.

PLANO DEL TEATRO

Descarregar el PDF per a veure el plano del teatro.

FITXA TÈCNICA

PDF per a veure les qüestions tècniques.

Equip

El nostre equip

Gestió i programació

Miguel Ángel Cantero

programacion@teatrocirculo.com

Tècnic Superior i programació

Nef Martínez

programacion@teatrocirculo.com

Administració i Producció executiva

Cora Mateu

admon@teatrocirculo.com

Manteniment i Taquilla

Carlos Aguilar

Aux. Administració i Comunicació

Vicent Francés

Detalls

0 m

De ample

0 m

De llarg

0 m

D'Altura

0 +

Butaques (ampliables a 75)

Teatre Círculo

Troba el que busques

On som

C/ Prudenci Alcón i Mateu, 3 -Baix Esq.
46020 València  (Barri de Benimaclet) Com arribar

Truca'ns

Escriu-nos

Segueix-nos

Teatro Círculo

Encuentra lo que buscas

Dónde estamos

C/ Prudenci Alcón i Mateu, 3 -Bajo Izq.
46020Valencia  (Barrio de Benimaclet) Cómo llegar

Llámanos

Escríbenos

Síguenos