TEATRO CÍRCULO

Teatre del Poble per al Poble

L’any 2017 iniciem un projecte amb vocació de continuïtat, el projecte Teatre del poble per al poble, on veïns del barri de la Asociació Veïnal Benimaclet, amb la inquietud de conéixer el fet teatral des de dins, van col·laborar amb actors de la companyia per a experimentar i compartir propostes teatrals en Els sopars de la Círculo.

El projecte constitueix una experiència comunitària, integradora i inclusiva a través de les arts escèniques, i té el propòsit principal de crear, establir i teixir vincles entre la comunitat del barri, associacions, col·lectius de Benimaclet i el Teatro Círculo. Té lloc entre els mesos de setembre i desembre.

En aquesta cinquena edició del 2021, s’està produint una consolidació estable entre algunes persones que es comprometen acudint a la seua convocatòria de proposta escènica oberta al públic. Treballarem des del “aprendre fent”, dissolent la direcció teatral en un compartir transversal del procés creatiu. Aquest taller és obert a tots els públics i gratuït.

LA 7ª EDICIÓ D’AQUEST ANY 2023-2024: 

Va a començar el 18 de setembre,  dirigit per Nef Martínez de 19H a 21H. Com sempre, amb preu gratuït. Es demana compromís amb l’assistència i el projecte. Podeu inscriure’s a partir del següent enllaç:

INSCRIU-TE AL TALLER ACÍ!

 

 
ENSUEÑOS

Edicions anteriors

Teatre Círculo

Troba el que busques

On som

C/ Prudenci Alcón i Mateu, 3 -Baix Esq.
46020 València  (Barri de Benimaclet) Com arribar

Truca'ns

Escriu-nos

Segueix-nos

Teatro Círculo

Encuentra lo que buscas

Dónde estamos

C/ Prudenci Alcón i Mateu, 3 -Bajo Izq.
46020Valencia  (Barrio de Benimaclet) Cómo llegar

Llámanos

Escríbenos

Síguenos